Visoka Kakovost 5x2x0.2m Sušilnih Napihljivi Zračni Preproge Za Telovadnice Nastics

Visoka Kakovost 5x2x0.2m Sušilnih Napihljivi Zračni Preproge Za Telovadnice Nastics

Nov izdelek

€750.95

Več podatkov

Visoka Kakovost Profesionalno Fitnes Opremo, Napihljivi Zračni Sušilnih Poti,Zrak Mat Napihljivi Zračni ploščadi Sušilnih Skladbo Gym Mat , Opis Izdelka: Vrsta zraka skladbo Element Prilagodljive mat napihljivi za gimnastiko Material PVC in spustite gumb za nastavitev Velikosti 5MX2MX0.2M Barvo enako kot Tiskanje slik naš logotip Pribor za popravilo kit, ,electic črpalke Teža 30.6 KG Paket s Kartonom garancija 2years Pošiljko Pogoji, Fedex express (približno 3-7 dni) MOQ 1PC Uporabe športnih aktivnostih , telesno pripravljenost, atletska tekmovanja,itd.

Značilnosti:

1,Trajne 1000-Denier Dvojno Steno Tkanine in 3-Slojna PVC.Zrak preproge so plinsko tesen in trajne zaradi napredne proizvodne tehnologije in vrhunsko kakovostnih materialov.

2, Sprejme žice risanje izdelave v notranjosti,dobra elastičnost, močno vplivajo zmogljivosti, in ne enostavno za deformacijo.

3, Zaprite ventil design, popolnoma zaprti in brez puščanja.

4,najbolj znan prednost napihljivi zračni gimnastika preproge je, da je možno, da odstopi in se razvili z njimi hitro.Optimalno zračnega tlaka v vseh pogojih, do 5psi.V primerjavi s tradicionalnimi pene, ki temelji preproge, zavzamejo precej manj prostora po deflating tako shranjevanje in prevoz postal zelo preprosta in ekonomsko.

5, Vse lepljive dele vseh uporaba lepilo za lepljenje, olupimo moč in visoko temperaturo, odpornost na hidrolizo, anti-ultravijolično uspešnosti so odlične, tudi v izpostavljenosti soncu, stabilnost zračne povezave deli so v celoti zagotovljena.

6, Materiala, barvno obstojnost, tkanine, barve, tako dolgo, kot novo, posebno odporne na obrabo dva-barve za nego telesa, tako da je trup trajne.

7, ki se Uporablja za vse ravni gimnastika tekmovanja in ponavljajoče usposabljanja.Bi se lahko uporabijo na različne načine, kot so plesne klube, različne vrste gimnastičnih vaj, visoko zmogljivih usposabljanje, fitnes klubi, ali Gimnastika za Vse.

Napihljivi način:

Uporabo posebnih fan iz varnostnega samozapiralni šoba za inflacijo, prosimo, upoštevajte, da inflacija ne more biti popolna, da ne napihne in privede do porušitve škodo na izdelku.Ko je zunanja temperatura višja od 28 stopinj zaradi visoke temperature bo izdelka, širitev, da bi se izognili izdelek širitev v napihljivi primerno, da se zmanjša količina inflacije.

Izdelek vzdrževanje in vzdrževanje:

1, izdelek poškoduje do 10 cm, lahko uporabite lepilo za popravilo in popravila film, v poškodovanih in popravila film, prevlečene s posebno lepilo, lepila 5 minut po tem, ko lepljiv lepljiv po ogrevanja vezave, primerne ekstrudiranje, nekaj minut Po normalni uporabi.

2, V primeru, veter, dež, sneg, megla, toča in druge vreme, oprema, bi bilo treba strogo prepovedati, da bi se izognili nesrečam.

3, lahko uporabite pralni prašek za odstranjevanje površinske madeže očistite, nato pa drgnjenje z vodo, ko je sonce lahko posuši.

4, Če se dolgoročno ne da čisto in suho po sušenju izdelek, ki bo zložiti, paketu, pakirani dobro.Temperatura skladiščenja je na splošno v -50 ~ +40 stopinj Celzija, je primerno Izdelkov je treba paziti, da glodalcev nadzor pikov žuželk.

Opomba:

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala za vaše razumevanje.

Izdelek kažejo:

Podrobnosti o izdelku:

proizvodnja pretok:

Oznake: zotac 2060 twin fan, xiaomi air2 se res, xiaomi acton fotoaparat, xiaomi ai obraz, vrat, zotec grafične kartice, xiaomi air bag primeru, xiaomi adapter za glavo, xiaomi airfryer 25l, xiaomi a5pro zaslon.

Podatki

Številka Modela 5m x2m x20cm
Velikost 5m x2m x20cm
MOQ 1pc
Prop Izbira Gimnastika Mat
Vrsta gimnastika mat
Vzorec Gimnastika Hlače/Nogavice
Material spustite gumb za nastavitev
Blagovna Znamka velika reka hill
Ime Oddelka Otrok
Paket karton

Napiši mnenje

Visoka Kakovost 5x2x0.2m Sušilnih Napihljivi Zračni Preproge Za Telovadnice Nastics

Visoka Kakovost 5x2x0.2m Sušilnih Napihljivi Zračni Preproge Za Telovadnice Nastics

Visoka Kakovost Profesionalno Fitnes Opremo, Napihljivi Zračni Sušilnih Poti,Zrak Mat Napihljivi Zračni ploščadi Sušilnih Skladbo Gym Mat , Opis Izdelka: Vrsta zraka skladbo Element Prilagodljive mat napihljivi za gimnastiko Material PVC in spustite gumb za nastavitev Velikosti 5MX2MX0.2M Barvo enako kot Tiskanje slik naš logotip Pribor za popravilo kit, ,electic črpalke Teža 30.6 KG

Podobni izdelki: