ŠTIP W1 75-vatne žarnice-90W CO2 Laser Cev za Lasersko Rezanje in Graviranje

ŠTIP W1 75-vatne žarnice-90W CO2 Laser Cev za Lasersko Rezanje in Graviranje

Nov izdelek

€219.13

Več podatkov

Original ŠTIP W1 75WCO2 Plinski Laser Cev za Lasersko Cuttinng & Graviranje Stroj

Štip nadgradnje in prinaša CO2 stekla laser cev 3.0 generacije.Skozi zadnjih deset let razvoja, CO2, stekla laser cev zdaj razvija na tretje generacije.Tretja generacija laserskih cev prekliče prilagajanje vijake na obeh cevi konča.Namesto, kovinski deli so izdelani z visoko natančno CNC stroja.Novo streljanje tehnologija se uporablja, da se pridružijo kovinskih delov in stekleni deli skupaj neposredno.Ta nova tehnologija omogoča visoko stabilnost v W serija laserske cevi.

Namestitev Poraba

Poskrbite, da sledite delovanje navodilo model W2, kot je prikazano na sliki.

Namenske moč DY10 morajo biti opremljeni.Pozitivni pol laser cev je v visoki napetosti

(vžiga napetost je 30kv).To lahko povzroči naslednje posledica, ko je uspelo slediti

navodilo: rezalno hitrost bo upočasnila zaradi deformacije svetlobni izhod modela; Arcing; notranje cevi bo punctured z električno energijo in lahko povzroči prepuščanje vode.

Pogoji delovanja

Vodno hlajenje: z destilirano vodo; 3 do 5 litrov/minuto; temperatura vode: 10℃-40℃.

V delovno okolje: temperatura 2-40℃; vlažnost 10-60%.Delovni tok: test trenutno je 32mA.Maksimalni delovni tok je 32mA.Teče toka, mora biti pod 30mA.Življenjska doba lahko doseže 10.000 ur, če trenutno je ohraniti pod 28mA.V ampermeter, mora biti priključena na negativne elektrode laserski cevi.

Ko je delo v več-high current za dolgoročno negativne pole se bo pojavil, vijolična in življenjska doba bo krajše hitro.

Za zaščito prah iz dogaja v izolacija ovoj, prosimo, ovijte s plastično folijo.

Delovno Uspešnost

Rezanje funkcijo.Graviranje funkcija: Pomožni Graviranje.Ko je delovni tok je 4mA in cev je v stanju preionization, laser se lahko uporablja za visoke frekvence impulzov graviranje.

Ključ Opombe

Ne očistite zunanje površine izhod vdova ogledalo z orodji kot so tampon; sicer izhodna moč se bo resno vpliva.Followings so imenovani metode za čiščenje onesnaženja v zunanjem površino okna ogledalo:

1), Če je ogledalo, ki je onesnažena, ne pa na laser.

2) Udarec ogledalo površine vstran z zračno puhalo.

3) Spray čistega alkohola na zrcalni površini s škropilnico.

4) Vklopite laser, ko alkohol pride v celoti volatilized.

5) Če z načini, opisanimi zgoraj, ne deluje učinkovito, to je treba vprašati za strokovno uporabiti tampon z alkoholom čisto ogledalo površine od sredine do roba.Najboljša rešitev je, da se prepreči okno od tega, da onesnažena.

Pozor: prepovedano je, da čisto ogledalo z acetonom.

Vijake na sprednji in nazaj koncih laserski cevi ni dovoljeno premakniti, in sicer iz energije bo zmanjšalo, celo cev, bodo izločeni.

Dal acryl 300mm daleč od izhodno ogledalo, ko testiranje njegovih laser samem.

Varnost

Laserski žarek je nevidno svetlobo.Prosimo, nositi zaščitna očala, ko razhroščevanje laser.

Pozitivne pole je v visoki napetosti.Bodite pozorni na varnost znamk.

Shranjevanje in Prevoz Poraba

Izbruhal hladilne tekočine v primeru shranjevanje in prevoz, in zajema izhodno vtičnico z prah-dokazilo plastično vrečko.Skladiščenje okolju je 2-40℃, in zahtevana vlažnost je 10-60%.Paket laser kot v prvotni način.Pomembne opombe: to je zahteva, da uporabite lepilni trak, da cementa gobo skupaj z lasersko cev za preprečevanje cevi iz vertikalno drsnimi med prevozom.

Gobe na strani izhodno ogledalo mora biti 70 mm nad njim, in gobo na strani, ki odražajo ogledalo mora biti 50 mm širši.Opombe: Cevi, ki je delovala v napačno smer, se ne jamči Proizvajalec.

Ujema Napajanje:

Napajanje

Napajanje Sliko

Ujemanje laser cev

DY10/T80/Es80/Z80

90W W1/W2/Z2/S2

DY13/Es100/Z100/W120

100W W4/Z4/S4

DY20/T150/Es150/Z150

130W W6/Z6/S6

150W W8/Z8/S8

Laserski cevi, dobavljene z DHL.In DHL ima najboljšo storitev za ladijski promet krhko izdelkov,poslali vam Bomo novega za relacement, če laserski cevi razdeljene med dostave.

Carine: dostava Vseh izdelkov iz Kitajske, ki bi lahko povzročila tarife.Prosimo, dobro veste, o svoji državi je uvoz zakoni.Vsi izdelki Cloudray prodajo privzeto FOB pogojih trgovanja, kupci bodo prevzeli svojo odgovornost na vse vrste davka v svoji državi.Če imate posebne želje o izjava, prosim, pustite sporočila za nas, ko bo naročilo.Dostava od lokalne države (Nemčija/ZDA/Rusija) nima uvoznih tarif, zahtevajo od Vseh paketov, Brazilija treba CPF število DHL/UPS/Fedex/EMS.Vsi paketi v Argentino treba CUIT število DHL/UPS/Fedex/EMS.Vsi paketi za Čile treba RUT število DHL/UPS/Fedex/EMS.Vsi paketi v Rusijo potrebujejo Polno Ime ( ime + Sredi ime + priimek )

Scarlette

Shandong Laserja Technology Co.,LTD

Web: www.laserpower.cc

Dodaj: No. 15 Lanxiang Cesti, Jinan250032, Shandong, Kitajska

E-pošta: Sales009 @laserpwr.com

whatsapp/wechat/mobile: 0086-15 169019623

Oznake: lasersko graviranje co2 100w, 80w co2 laser cev, cloudray laser, Laser cev, co2 laser machin, co2 rezalnik, vlakna laser cutter, ym co2 laser, co2 laser, štip laserska tehnologija.

Podatki

Hlajenje Vodno Hlajenje
Dolžina (mm) 1250 mm
Delovna doba 10000h min
Uporaba 75-vatne žarnice-90w CO2 lasersko rezanje in graviranje
Laser Tipa co2 zaprti-off
Certificiranje CE
laser power 75 W
Garancija 18Months

Napiši mnenje

ŠTIP W1 75-vatne žarnice-90W CO2 Laser Cev za Lasersko Rezanje in Graviranje

ŠTIP W1 75-vatne žarnice-90W CO2 Laser Cev za Lasersko Rezanje in Graviranje

Original ŠTIP W1 75WCO2 Plinski Laser Cev za Lasersko Cuttinng & Graviranje Stroj Štip nadgradnje in prinaša CO2 stekla laser cev 3.0 generacije.Skozi zadnjih deset let razvoja, CO2, stekla laser cev zdaj razvija na tretje generacije.Tretja generacija laserskih cev prekliče prilagajanje vijake na obeh cevi konča.Namesto, kovinski deli so izdelani z visoko natančno CNC stroja.Novo

Podobni izdelki: