Celotno Kaljenega Stekla Protector for Samsung Galaxy A6 Plus Izberete Barvo

Celotno Kaljenega Stekla Protector for Samsung Galaxy A6 Plus Izberete Barvo

Nov izdelek

€2.15

€2.26

-4%

Znižana cena!

Več podatkov

Celotno Kaljenega Stekla Protector for Samsung Galaxy A6 Plus Izberete Barvo

PACKAGE VSEBINA:

1X screen protector ogledalo de m¢vil KRISTALNO kaljeno Premium m¢vil model in barvo izbere.Zaščitni kraju barve pokrivajo celotno del čelnega m¢vil izbrali, ne zapušča votlih ne vtikač navzgor.Zaščitite vaš Pametni telefon spredaj šiška in Ca!Das.

Las ukrepi za varovanje poslani, so:

Dolgo Je 15,5 Cm

Širina: ÿ7. 1 Cm

To je vas, umetnost!RIT env se!VEČINO, je rekel, celo se novi Ne Vodi niti ng£n tip bl!ster niti pakiranje polje.

Ne vsebuje čistilo za vgradnjo v vozilo, niti Alkohola prep pad, niti bl!ster ali polje za, da se m s poceni in niso nujna za pravilno instalaci¢n.

To je zelo pomembno, da je Zaslon Smarphone EST popolnoma čiščenje mravlja je namestiti kaljeno steklo za varovanje, sicer lahko ostanejo madeže prahu med kaljeno steklo za varovanje in steklom Zaslona.

ČE IZBERETE OPCIàN "DON 'T WANT ZAŠČITNIK ENO ENVIARAN BITI ROBČKI za ČIŠČENJE"

MRAVLJA je NAKUP, je IM ZA TANT POJASNJUJE, DA je lahko v CELOTI PLANO TERMINAL NI IMEL SPREDAJ, KER BORD je SO ZAOKROŽENE (KONVEKSNA) IN TAKO NE PODRµ ZA ISKANJE NINGéN KALJENO STEKLO NORMALNO ZAJEMA VSE, kar je SPREDAJ (KI RÖGIDO LAHKO 'T PRILAGODIJO BORD je ZAOKROŽENO).ZAŠČITNIKI BARVE SE 3D BAZI SI ZAJEMA VSE, KAR JE SPREDAJ, KO JE POLN, PREGLEDNA ŠT.Las l rudnikih so 100% transparentno .Zunanja plast kristalov je anti-ara ¤ azos in z lastnostmi, ki anti-maščobe (LAS prstnih odtisov se Označi manj) .M Xima protecci¢n za Zaslon je tvoje m¢vil.Preprečuje poškodbe v CA!Das, je c¢modo Svetloba & F cyl je mesto.So debeline 0,33 mm in trdoto 9 H. meri za m¢vil kot bukev izbrali.Ne perjudica funkcionalnost Zaslona t ctil In ne pustite nič ostanki, kaj so f cilmente nadomestljive: M Xima kakovosti v območju od zaščitnih de crista .

Nakup umetnost!V RIT nam VKLJUČUJEJO, a recepci¢n ne da¤os je zavarovanje, Če: umetnost!RIT le prišli, da¤ado, ki jih Trans vam bomo polnjenje Env!Ali nova umetnost!RIT za dopolnjevanje zalog prejeli s da¤os.

Na oblast ne uporabljati to storitev, povezanih Al umetnost!RIT:

1 ), Da odprete paket umetnost!PODSISTEMI morajo biti, da¤ado, ne, hišni ljubljenčki da¤os v instalaci¢n, niti despus namestili umetnost!RIT.

2) Smo, da preverite, da¤o RIT umetnost!: mora priti v stik z nami preko sistema mensajer!Na eBay in escribirnos, ki označuje težave in priložite fotografijo patron v tem aprecien da¤os.A sustituci¢n je enkrat potrdil, reenviara izdelka.

Prosimo, tally upoštevajte naslednja opozorila o tej vrsta izdelkov:

Prosimo, tally če escoje Zaščitnik normalno, da to ne pokriva celoten zaslon.Debelo!Zaščitno Steklo kaljeno (normalno) pustite nekaj tisoč!metrov brez pokritja v telefon robovi za olajšali vaše instalaci¢n.Odvisno od modela, terminal Pa se pojavijo šele čez predvsem v terminali, ki imajo stekla z Roba 2.5 D (rob s zaobljenimi, ukrivljenimi ali Konveksno).V njih zaščitnik bi dobil nekaj tisoč evrov!metrov rob terminal za konča.To je zelo im s tant kot Zaščitno Steklo kaljeno Sean kot!Ker se je R!gidos Ne bo ustrezala in ne držijo, da na tem področju, s tem, kar je zaščitnik ne more cubrirla in se dvigalo!A, nab!Na prah ali zraka.

Zaščitnik lahko priključite do C Mara spredaj brez vpliva na kakovost iz slike, vendar mora ne priključite do bližinskega tipala za pravilno delovanje telefona.

Las fotografije ni vedno lahko odražajo Al 100% dobi izdelka.

Las im genih, ki so prikazane se lahko nekoliko razlikujejo končnega izdelka.Pred leti, tako da je fotografija in ne vedno kot nalašč ali lahko nekoliko spremeni obliko Zaščitnik izboljšave, ki jih model ali decisi¢n proizvajalca.

Oznake: galaxy a6 noč, primeru kritje za redmi opomba 8 pro, kabli galaxy a6, ohišje za xaomi redmi 8, primeru redmi 7a silicij, smerne galaxy a6, tarot galaxy a6, galaxy a6 glase, redmi xiaomi, oklep za xiaomi redmi opomba 8 pro.

Podatki

Edge-to-Edge Umts Da,
Blagovna Znamka Samsung
Vrsta Spredaj Film

Napiši mnenje

Celotno Kaljenega Stekla Protector for Samsung Galaxy A6 Plus Izberete Barvo

Celotno Kaljenega Stekla Protector for Samsung Galaxy A6 Plus Izberete Barvo

Celotno Kaljenega Stekla Protector for Samsung Galaxy A6 Plus Izberete Barvo PACKAGE VSEBINA: 1X screen protector ogledalo de m¢vil KRISTALNO kaljeno Premium m¢vil model in barvo izbere.Zaščitni kraju barve pokrivajo celotno del čelnega m¢vil izbrali, ne zapušča votlih ne vtikač navzgor.Zaščitite vaš Pametni telefon spredaj šiška in Ca!Das. Las ukrepi za

Podobni izdelki: