100 ml Avto Notranje Gume In Plastičnih Obnovo Agent Avto Hidrofobne poljski Nano Premaz Spray Nič Popravilo Čistilno sredstvo

100 ml Avto Notranje Gume In Plastičnih Obnovo Agent Avto Hidrofobne poljski Nano Premaz Spray Nič Popravilo Čistilno sredstvo

Nov izdelek

€3.87

€4.21

-8%

Znižana cena!

Več podatkov

Značilnosti:

1. Nič Popravila: avto barve ne vsebujejo polnilo ali vosek.To lahko odstranite oksidacije, praskami in turbulence, ne da bi poškodovali barve!To je tudi proizvaja skoraj nobenega prahu!

2. Trajno Zaščitno Plast: Visoko zmogljiv premaze zaščitite izgled vašega avtomobila, tvorijo premaz, ki je kot bleščeč kot nove, in tvori oblogo po premaz za obnovitev barve za svojo tovarniško stanje.

3. Izboljšanje Trdota: Po brizganje, avto barve lahko tvorijo zaščitno plast, zmanjšanje ali preprečitev prask zaradi zunanje sile, in zmanjšanje škode barve.

4. Samočistilnih Zmogljivosti: Prah, umazanijo in drugi madeži se enostavno držati, da barva površine, zaradi česar barve površine umazan.Po sliki, ima lotus listov učinek in izboljša samo-čiščenje in hydrophobicity barve površine.

5. Dobro Udobje: Preprosto v dveh korakih uporabe, samo spray in krtačo gladko površino.Visoka temperaturna odpornost, ne gorijo znamke, lahko učinkovito upreti oksidacijo in razbarvanje, ki jih povzroča visoka temperatura po sliki, in da je barva svetlejša.

Specifikacija:

Ime: Nano Premaz Vosek

Kapaciteta: 100 ml

Teža: približno 130 g

Seznam Vsebine:

1 x Nano Premaz Vosek

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Oznake: lepilo gume, nadzorni plošči za nohte, obraza parnik, avto lak, avto spray, silikonski spray, avto lak za plastične, h nano keramična prevleka, steklene prevleke, avto nič popravilo nano tekočina spray.

Podatki

Postavka Višina 4.0cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Vrsta Materiala Nano
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Premer 4.0cm
Podpora Dropship/Trgovina/Epacket
Postavka Dolžina 18.0cm
Ime Modela Avtomobilske Prevleke
Posebne Funkcije Keramični
Element Teža 130g
Postavka Obsega 130 g
Blagovna Znamka cacoonlisteo
Element Širina 4.0cm
Postavka Vrsta Sijaj Pečat za Avto Barve

Napiši mnenje

100 ml Avto Notranje Gume In Plastičnih Obnovo Agent Avto Hidrofobne poljski Nano Premaz Spray Nič Popravilo Čistilno sredstvo

100 ml Avto Notranje Gume In Plastičnih Obnovo Agent Avto Hidrofobne poljski Nano Premaz Spray Nič Popravilo Čistilno sredstvo

Značilnosti: 1. Nič Popravila: avto barve ne vsebujejo polnilo ali vosek.To lahko odstranite oksidacije, praskami in turbulence, ne da bi poškodovali barve!To je tudi proizvaja skoraj nobenega prahu! 2. Trajno Zaščitno Plast: Visoko zmogljiv premaze zaščitite izgled vašega avtomobila, tvorijo premaz, ki je kot bleščeč kot nove, in tvori oblogo po premaz za obnovitev

Podobni izdelki: