ELMERA Ogljikovih Vlaken Moda Preprosto Edinstven Quartz moška Watch

ELMERA Ogljikovih Vlaken Moda Preprosto Edinstven Quartz moška Watch

Nov izdelek

€439.01

Več podatkov

Dostava:

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temelji na vaš naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3. Privzeta izbira Singapur paketni prenos registrirane!Običajno, 10-40 dni za dosego cilja, v različnih državah prispeli ob različnih časih!

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku 60 dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to.

Politika Vračanja:

1. Upamo, da naše izdelke lahko vedno, da boste zadovoljni!

2. Če je kaj narobe, nas kontaktirajte na prvi čas, preko online sistema ali e-pošto v roku 3 dni po prihodu, bolje, s slikami, da se kaže problem jasno.

3. Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo proizvodov in potrebo, da se vrnete ali izmenjavo, to storite v roku 7 dni po prihodu, in ste odgovorni za dostavo pristojbina.

Carbom vlaken funkcije je korozije preventivne in dobro tlačno trdnost.Ogljikovih vlaken se uporablja v kolesa, brezpilotna letala, avtomobile, medicinska oprema, industrijska, potrošniških elektronskih komponent, in X-ray prenos.Ima dobro toplotno prevodnost, elektromagnetna zaščita in druge funkcije.Ogljikovih vlaken je MA.Ogljikovih vlaken je izdelan iz ogljikovih vlaken pleteni ali laminirani, svetlobe in težko.Fizikalne in kemijske lastnosti so 6 mikronov v premeru.Vsak ogljikovih vlaken je sestavljen iz štirih manjših ogljikovih vlaken, približno 5 do 8 mikronov, in atomsko ogljikovih vlaken so zelo podobni.Grafit je sestavljen iz heksagonalna plasti ogljikovih atomov, in gostota iz ogljikovih vlaken, na splošno je 1750 kg/m.Čeprav naravne barve iz ogljikovih vlaken je črno, lahko je obarvana z različnimi barvami.

Oznake: moški gledajo boom, pazi, venu, ogljikovih vlaken watch, ogljikovih vlaken nalepka, ibasso, ldac, sylver gledajo moški, rm watch, ogljikov film, ogljikov watch.

Podatki

škatle materiala Papir
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Funkcija Vodoodporna
Gibanje CF01
Primer Oblike KROG
Vodoodpornost Globina 3Bar
Band Material Tip Silikonski
Postavka Vrsta KREMEN
Zaponko Tip Sponke
Ohišje Debeline 8 mm
Slog Moda
Dolžina Pasu 23 cm
Ohišje Material ogljika
Škatle & Primerih Materiala Papir
Priporoča Širina 23 mm
Spol MOŠKI
Številka Modela CF01
Blagovna Znamka ELMERA
Izbiranje Premer 45mm

Napiši mnenje

ELMERA Ogljikovih Vlaken Moda Preprosto Edinstven Quartz moška Watch

ELMERA Ogljikovih Vlaken Moda Preprosto Edinstven Quartz moška Watch

Dostava: 1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temelji na vaš naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3. Privzeta izbira Singapur paketni prenos registrirane!Običajno, 10-40 dni za dosego cilja, v različnih državah

Podobni izdelki: