Iz Nerjavečega Jekla Nohtov Odmrle Kožne Clipper Cuticle Škarje Noht Groove Nipper Plier Paronychia Brivnik Manikira Pedikura Orodje

Iz Nerjavečega Jekla Nohtov Odmrle Kožne Clipper Cuticle Škarje Noht Groove Nipper Plier Paronychia Brivnik Manikira Pedikura Orodje

Nov izdelek

€2.05

€2.59

-20%

Znižana cena!

Več podatkov

Iz Nerjavečega Jekla Toe Nohtov Cuticle Škarje Plier Prst Vraščene Nohte Clipper Manikira Pedikura Brivnik Nail Art Manikura Orodje

Značilnosti:

1. Ta izdelek je narejen iz nerjavečega jekla visoke kakovosti, ki je bolj vzdržljiv in okolja.

2. Oblikovanje konkavno nedrsečo ročaj omogoča bolj enostaven in priročen za uporabo in ga je tudi enostaven za čiščenje.

3. Uporabiti ga je mogoče za trim odmrle kože, nohtov groove, debela in težka nohti, paronychia in leuconychia in tako naprej.

4. To nohtov clipper združuje škarje s tradicionalnimi žebelj transportno letalo, ki omogoča zmanjšanje najtežjih nohti enostavno.

5. Primeren je za profesionalne salon uporabo ali domačo uporabo in kot nalašč za vodenje vaš nohti videti čista in gladka.

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto nov

Tip: Nerjaveče Jeklo Nohtov Clipper

Material: Nerjaveče Jeklo

Velikost: Cca. 10.8 * 7.2 * 1cm / 4.3 * 2.8 * 0.4 palčni

Teža: 53

Primerno Za: Za Odrasle

Barva: Kot Slika Prikazuje

Paket Vključuje:

1 x Nerjavečega Jekla Nohtov Clipper Samo

Opomba:

1. Prosimo, bodite previdni, ko uporabljate izdelek, še posebej ostro konico.

2. Hranite ga izven dosega otrok in se izognili mesta, ki so vlažni in vode.

3. Očistite ostankov po uporabi vsak čas.

4. Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

5. Pred obrezovanje nohtov, prosimo, da namakate noge v vročo vodo za 10 do 20 minut, tako da noht postane mehka kar je priročno, da trim na nogah.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.monume.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: nail plier, cuticle rezalnik nohtov, inch scissors, nail nipper, prizadevanja škarje, strokovno noht clipper, clipper cuticle, nipper, fiber škarje, cuticle klešče.

Podatki

Material nerjaveče jeklo
Blagovna Znamka TMISHION
Teža 53g
Paket Vključuje 1 x Nerjavečega Jekla Nohtov Clipper
Postavka Vrsta Cuticle Škarje
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Cuticle Nipper
Primerna za Za odrasle
Velikost Approx. 10.8 * 7.2 * 1cm / 4.3 * 2.8 * 0.4inch

Napiši mnenje

Iz Nerjavečega Jekla Nohtov Odmrle Kožne Clipper Cuticle Škarje Noht Groove Nipper Plier Paronychia Brivnik Manikira Pedikura Orodje

Iz Nerjavečega Jekla Nohtov Odmrle Kožne Clipper Cuticle Škarje Noht Groove Nipper Plier Paronychia Brivnik Manikira Pedikura Orodje

Iz Nerjavečega Jekla Toe Nohtov Cuticle Škarje Plier Prst Vraščene Nohte Clipper Manikira Pedikura Brivnik Nail Art Manikura Orodje Značilnosti: 1. Ta izdelek je narejen iz nerjavečega jekla visoke kakovosti, ki je bolj vzdržljiv in okolja. 2. Oblikovanje konkavno nedrsečo ročaj omogoča bolj enostaven in priročen za uporabo in ga je tudi enostaven za čiščenje. 3.

Podobni izdelki: