Avtomobilsko Držalo Telefona Gori Univerzalno Nastavljiv Gooseneck Držalo Zibelka Avto Nosilec Z Anti-Shake Design

Avtomobilsko Držalo Telefona Gori Univerzalno Nastavljiv Gooseneck Držalo Zibelka Avto Nosilec Z Anti-Shake Design

Nov izdelek

€4.45

€5.43

-18%

Znižana cena!

Več podatkov

Bullet Točk:

1、Nastavljiva Velikost: osnove lahko nastavite od najmanjše. 2. 3%EF%PR%82 max 3. 3%EF%PR%82, primerna za večino standard avto pokala, brez dodatnih orodij, ki so potrebne.Z enim gumbom za sprostitev upogibanje roke in podaljša noge, boste lahko uživali varen in optimalen kot gledanja.

2、360° Brezplačno Vrtljivost: 360° obračanje žogo glavo design je popolnoma nastavljiv in ga je mogoče enostavno obrne v horizontalni in vertikalni smeri, da spremenite zorni kot.Hitro spustite gumb za preprosto odstranitev naprave.

3、Stabilno in Varno: mehko silikonsko površine na mobilni telefon imetnik lahko prepreči mobilni telefon z drsno med vožnjo, zmanjšanje vibracij, in preprečite prask.

4、Univerzalno Mobilno Držalo za Telefon: telefon mount lahko podaljša za približno za 12,6%EF%PR%82 dolžino in približno 2-4.0%EF%PR%82 širina (podpira največ o 0.99%EF%PR%82 debelina naprave) lahko prilagodite različne velikosti, primerni za vaš različnih pokala v avtomobilih.

5、Neomajni in Stabilna: To nov avto nosilec za telefon, ki je izdelan z nastavljivo težka osnove in močno vratu, da se prepreči vse trese.Prilagodljiv vrtenje žogo lahko zavrtite za 360°, in zgibnih roko lahko enostavno vrtenje 270°, kar še dodatno povečuje telefona vidno polje.

Značilnosti:

1, velikost je nastavljiva-osnove lahko nastavite od minimalne. 2.3 "do 3.3", ki je primerna za večino standardnih avto pokala, brez dodatnih orodij, ki so potrebne.Z enim gumbom za sprostitev upogibanje roko in razširljiv noge, boste lahko uživali varnost in najboljši zorni kot.Ni treba, da se držijo ničesar na armaturni plošči ali okno, samo ga v avto držalo in ga pritrdite.

2, [360 °Brezplačna vrtenja in Hitro spustite Gumb] 360 °obračanje žogo glavo design je popolnoma nastavljiva, ne glede na to, vodoravno ali navpično lahko brez težav obračajo, spremenite zorni kot.Hitro spustite gumb za preprosto odstranitev naprave.

Samo pritisnite gumb za sprostitev na zadnji nosilec za telefon, in roko drsi gladko sprostitev naprave.

3, [stabilno, varno] mehko silikonsko površine na mobilni telefon, nosilec, ki lahko prepreči mobilni telefon z drsno na mobilni telefon, vesa med vožnjo, zmanjšanje vibracij, in preprečevanje prask na telefonu, in tako zagotavlja bolj varno in zanesljivo nosilec.

4, splošne namene mobilni telefon nosilec-lahko razširite do 12.6 "dolžina in 2-4.0 inch širina (podpira do 0.99 palec debelina naprave) lahko prilagodite različne velikosti, tako da bo ustrezala vašim različnih pokala v avtomobile, tovornjake, RVs, čolnov vozički za golf, itd., in med uporabo mobilnih telefonov in naprav.

5, neomajen in stabilno različico-to nov avto, telefon sedež je narejen nastavljiv težka osnove in trmast vratu, da se prepreči vse trese.Prilagodljiv vrtenje žogo lahko zavrtite za 360 °, in skupno roko lahko enostavno vrtenje 270 °, nadaljnja krepitev vidno polje telefon.Ali ste govorili, navigacija, poslušanje glasbe ali ponovno polnjenje zagotavlja varne vožnje.

Specifikacija:

Barva: črna

Model: voda pokal mobilni telefon, držalo

Velikost izdelka: približno 250*95mm/9.84*3.74 v

Barvo polje velikost: 175*90*90 mm/6.89*3.54*3.54 v

Bruto teža na nabor: o 247g

Seznam Vsebine:

Mobilni Telefon Imetnik*1

Oznake: žarnica imetnik gooseneck, mobilno držalo gooseneck, magesafe avto nosilec, talni nosilec za telefon, gooseneck, miniipad avto nosilec, baofeng avto nosilec, avto nosilec ekdme, strani avto nosilec, leni imetnik gooseneck, kadjar avto nosilec.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Avtomobilsko Držalo Telefona Gori Univerzalno Nastavljiv Gooseneck Držalo Zibelka Avto Nosilec Z Anti-Shake Design

Avtomobilsko Držalo Telefona Gori Univerzalno Nastavljiv Gooseneck Držalo Zibelka Avto Nosilec Z Anti-Shake Design

Bullet Točk: 1、Nastavljiva Velikost: osnove lahko nastavite od najmanjše. 2. 3%EF%PR%82 max 3. 3%EF%PR%82, primerna za večino standard avto pokala, brez dodatnih orodij, ki so potrebne.Z enim gumbom za sprostitev upogibanje roke in podaljša noge, boste lahko uživali varen in optimalen kot gledanja. 2、360° Brezplačno Vrtljivost: 360° obračanje žogo glavo design je

Podobni izdelki: